Login @ Wagenvoort.net Wagenvoort.net   

♥ Vindt u het werk van de Stichting Familie Wagenvoort belangrijk en wilt u dit ondersteunen? Dan kunt u iets doen. Word begunstiger van onze stichting. Met een kleine bijdrage helpt u de stichting om haar werk voort te zetten en de enorme opgebouwde kennis van onze familie in de stamboom en het archief te koesteren.

Word SFW-begunstiger!

Wist u dat?

 


Op 9 mei 2015 heeft Stichting Familie Wagenvoort voor alweer de 9e keer in haar historie een familiedag georganiseerd. Ditmaal was de locatie Deventer of beter gezegd, aan boord van een schip. Je kunt het verslag met foto's van de familiedag op deze site lezen.

Verslag van de familiedag 2015
Begunstigersregistratie van de SFW

De Stichting Familie Wagenvoort is een stichting waarvan u begunstiger kunt worden. Hiermee helpt u de stichting in haar bestaan en haar activiteiten. Begunstiger worden van de Stichting Familie Wagenvoort houdt in dat u tweemaal per jaar ons blad "De Wagenschouw" toegestuurd krijgt met daarin allerlei informatie omtrent de familie zoals het organiseren van familiedagen, geneaologisch onderzoek omtrent de familie en allerlei wetenswaardigheden over de familie - toen en nu!

Begunstigersschap van de SFW kost €11,50 per jaar.

Heeft u vragen over het worden van begunstiger van de stichting, laat het dan weten via het contactformulier.


You are not authorized to view this page. Click here to login into the Wagenvoort.net system.

Terug naar login menu


   2003-2018, Stichting Familie Wagenvoort

Privacybeleid / Privacy Statement Stichting Familie Wagenvoort (24-05-2018)