Login @ Wagenvoort.net Wagenvoort.net   

Op 9 mei 2015 heeft Stichting Familie Wagenvoort voor alweer de 9e keer in haar historie een familiedag georganiseerd. Ditmaal was de locatie Deventer of beter gezegd, aan boord van een schip. Je kunt het verslag met foto's van de familiedag op deze site lezen.

Verslag van de familiedag 2015


Wist u dat?

 

Welkom op de site van de Stichting Familie Wagenvoort

Stichting Familie Wagenvoort, onder de zinspreuk "Aude ac Perge". Deze zinspreuk is bedacht door Prof. Dr. H. Wagenvoort, hoogleraar in de Latijnse taal.

"Aude ac Perge" is een aanmoediging en betekent: "Waag en voort!".

Feb 04 2018 Enkele nieuwsflitsen toegevoegd. Neem snel een kijkje!Ga naar pagina
Jan 29 2018 Ga snel kijken!
Opnieuw enkele nieuwsfeiten van Wagenvoort en Wagenvoorde in het nieuws! Nicky Wagenvoort winnares Weerfoto!

Ga naar pagina
Dec 03 2017 Op zaterdag 12 Mei 2018 onze 10e Familiedag.
Kijk voor de details en voorlopig programma op de pagina Familiedagen.
Indien u interesse heeft om met ons mee te varen, is het belangrijk U tijdig aan te melden via het email adres van onze stichting stichting@wagenvoort.net.
Ga naar pagina
Jun 25 2017  De Wagenschouw nr. 62 is gepubliceerd! Een klein overzicht van de artikelen, is ook te vinden hierop onze site, onder het hoofdstuk "De Wagenschouw" Neem maar een kijkje. Indien U begunstiger wordt van onze stichting, krijgt 2 maal per jaar de Wagenschouw kostenloos toegezonden. Zeker de moeite waard!Ga naar pagina
Apr 29 2017 Fam. Wagenvoort uit Vorden, heeft de site Timmermanshuus opgezet. Via deze website kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de boerderij, de avonturen van de familie Wagenvoort en natuurlijk onze reis naar Curaçao.Ga naar pagina

De Stichting Familie Wagenvoort bestaat sinds 1986. Veel onderzoekswerk naar de oorsprong van de familie is verricht door Prof. Dr. Hendrik Wagenvoort en zijn zoon Dr. Herman Wagenvoort. Zij hebben het fundament gelegd van de stichting zoals deze nu bestaat. Deze internetsite biedt inzicht in de familiestichting, de stamboom, ons familieblad "De Wagenschouw" en biedt de mogelijkheid om gegevens aan te leveren en objecten te kopen.

U kunt het menu aan de linkerzijde gebruiken om de verschillende onderdelen van de internetsite te bekijken.

Heeft u een vraag over de familie Wagenvoort, neem gerust contact met ons op.

Stichting Familie Wagenvoort


   2003-2017, Stichting Familie Wagenvoort