Login @ Wagenvoort.net Wagenvoort.net   

♥ Vindt u het werk van de Stichting Familie Wagenvoort belangrijk en wilt u dit ondersteunen? Dan kunt u iets doen. Word begunstiger van onze stichting. Met een kleine bijdrage helpt u de stichting om haar werk voort te zetten en de enorme opgebouwde kennis van onze familie in de stamboom en het archief te koesteren.

Word SFW-begunstiger!

Wist u dat?

 


Op 9 mei 2015 heeft Stichting Familie Wagenvoort voor alweer de 9e keer in haar historie een familiedag georganiseerd. Ditmaal was de locatie Deventer of beter gezegd, aan boord van een schip. Je kunt het verslag met foto's van de familiedag op deze site lezen.

Verslag van de familiedag 2015
Welkom op de site van de Stichting Familie Wagenvoort

Stichting Familie Wagenvoort, onder de zinspreuk "Aude ac Perge". Deze zinspreuk is bedacht door Prof. Dr. H. Wagenvoort, hoogleraar in de Latijnse taal.

"Aude ac Perge" is een aanmoediging en betekent: "Waag en voort!".

Dec 11 2018 Ga snel kijken!
Opnieuw enkele nieuwsfeiten van Wagenvoort en Wagenvoorde in het nieuws. Oa met John Wagenvoort
Ga naar pagina
May 26 2018 Stichting Familie Wagenvoort heeft zijn privacy statement gepubliceerd, en deze op de site geplaatst. Via de link kun je ons statement inzien.
Je kunt ons privacybeleid hier vinden: http://www.wagenvoort.net/privacy-statement.php

Het statement is helemaal onderaan de site te benaderen, dus vanaf elke pagina van onze website.
Ga naar pagina
Mar 17 2018 Enkele nieuwsflitsen toegevoegd. Neem snel een kijkje! Ga naar pagina
Mar 17 2018 Op zaterdag 12 Mei 2018 onze 10e Familiedag.
Kijk voor de details en voorlopig programma op de pagina Familiedagen.
Indien u interesse heeft om met ons mee te varen, is het belangrijk U tijdig aan te melden via het email adres van onze stichting stichting@wagenvoort.net.
Ga naar pagina
Jun 25 2017  De Wagenschouw nr. 62 is gepubliceerd! Een klein overzicht van de artikelen, is ook te vinden hierop onze site, onder het hoofdstuk "De Wagenschouw" Neem maar een kijkje. Indien U begunstiger wordt van onze stichting, krijgt 2 maal per jaar de Wagenschouw kostenloos toegezonden. Zeker de moeite waard!Ga naar pagina

De Stichting Familie Wagenvoort bestaat sinds 1986. Veel onderzoekswerk naar de oorsprong van de familie is verricht door Prof. Dr. Hendrik Wagenvoort en zijn zoon Dr. Herman Wagenvoort. Zij hebben het fundament gelegd van de stichting zoals deze nu bestaat. Deze internetsite biedt inzicht in de familiestichting, de stamboom, ons familieblad "De Wagenschouw" en biedt de mogelijkheid om gegevens aan te leveren en objecten te kopen.

U kunt het menu aan de linkerzijde gebruiken om de verschillende onderdelen van de internetsite te bekijken.

Heeft u een vraag over de familie Wagenvoort, neem gerust contact met ons op.

Stichting Familie Wagenvoort


   2003-2018, Stichting Familie Wagenvoort

Privacybeleid / Privacy Statement Stichting Familie Wagenvoort (24-05-2018)