Login @ Wagenvoort.net Wagenvoort.net   

♥ Vindt u het werk van de Stichting Familie Wagenvoort belangrijk en wilt u dit ondersteunen? Dan kunt u iets doen. Word begunstiger van onze stichting. Met een kleine bijdrage helpt u de stichting om haar werk voort te zetten en de enorme opgebouwde kennis van onze familie in de stamboom en het archief te koesteren.

Word SFW-begunstiger!

Wist u dat?

 


Op 9 mei 2015 heeft Stichting Familie Wagenvoort voor alweer de 9e keer in haar historie een familiedag georganiseerd. Ditmaal was de locatie Deventer of beter gezegd, aan boord van een schip. Je kunt het verslag met foto's van de familiedag op deze site lezen.

Verslag van de familiedag 2015
Wie-Wat-Weet-Waar

Het archief van de Stichting Familie Wagenvoort is inmiddels vrij omvangrijk. De stichting is druk bezig met het digitaliseren van het archief, zodat we in de toekomst het archief nog beter inzichtelijk kunnen maken. Daarbij lopen we wel eens tegen vragen aan. Via dit onderdeel van de site vragen we u om hulp bij het identificeren van mensen of beantwoorden van vragen.

Wie u het antwoord op de vraag of hebt u een suggestie, schroom dan niet en reageer. Alle hulp wordt zeer op prijs gesteld.

Heeft u een vraag over de familie Wagenvoort of over dit wie-wat-weet-waar artikel, neem dan gerust contact met ons op.

Intro: Zoektocht naar Luka Wagenvoort (2002) uit Utrecht
Datum: 2018-01-12
Afbeelding:
Klik om te vergroten
Geen afbeelding beschikbaar.
Omschrijving verzoek: Wij hebben nieuws : Luka Wagenvoort is gevonden, heb contact met Familie gehad dus opgelost. U kunt zich in verbinding stellen met onze redactie: Boxbergerweg 111, 7431 PM Diepenveen, tel. 0570-593833, of per email: g.w.wagenvoort@home.nl. U mag mij natuurlijk ook bellen: 0570-541831. Herman Wagenvoort, Bathmen, beheerder stamboom Stichting Familie Wagenvoort

Weet u het antwoord op de vraag of kunt u ons verder helpen? Vul dan alstublieft het onderstaande formulier in. Dank alvast!

Uw naam:  
Uw e-mail adres:  
Antwoord/reactie/suggestie/tip:
Wij waarderen zoveel mogelijk informatie naar aanleiding van het verzoek.
 
Beveiligingscode:  7261
Eerste 2 nummers van beveiligingscode:  
 
 

Terug naar Wie-Wat-Weet-Waar lijst   2003-2023, Stichting Familie Wagenvoort

Privacybeleid / Privacy Statement Stichting Familie Wagenvoort (24-05-2018)