Login @ Wagenvoort.net Wagenvoort.net   

♥ Vindt u het werk van de Stichting Familie Wagenvoort belangrijk en wilt u dit ondersteunen? Dan kunt u iets doen. Word begunstiger van onze stichting. Met een kleine bijdrage helpt u de stichting om haar werk voort te zetten en de enorme opgebouwde kennis van onze familie in de stamboom en het archief te koesteren.

Word SFW-begunstiger!

Wist u dat?

 


Op 9 mei 2015 heeft Stichting Familie Wagenvoort voor alweer de 9e keer in haar historie een familiedag georganiseerd. Ditmaal was de locatie Deventer of beter gezegd, aan boord van een schip. Je kunt het verslag met foto's van de familiedag op deze site lezen.

Verslag van de familiedag 2015
Webshop

Op de webshop kunt u verschillende artikelen van de SFW aanschaffen. U kunt losse nummers van ons familieblad "De Wagenschouw" bestellen, u kunt een kwartierstaat aanvragen en u kunt zelfs volledig ingebonden boeken bestellen (bundel van edities van De Wagenschouw).

Bestelprocedure:
Het werkt als volgt: u maakt uw bestelling. Vervolgens ontvangt u een bevestiging. Daarna maakt u het geld over naar de stichting. Vervolgens ontvangt u per e-mail of per post uw bestelling. Uw bestelling is pas definitief nadat u zelf het geld heeft overgemaakt.

Heeft u een vraag over de familie Wagenvoort of over dit artikel, neem dan gerust contact met ons op.

Geselecteerd artikel: Abonnement binnenland
Categorie: Begunstiger registratie
Afbeelding:
(klik om te vergroten)
Als u iemand een cadeautje wilt geven voor St. Nicolaas of met Kerst en u weet nog niets origineels te bedenken, is dit misschien een tip. U kunt nl. een abonnement op de Wagenschouw als geschenk geven. De kosten zijn binnen Nederland € 14,00 
Bij automatische incasso van de jaarlijkse bijdrage ontvang u  1,50 korting.

(Buiten Nederland € 16,50 per jaar. Een digitaal abonnement kost slechts € 8,00 per jaar.)
Omschrijving: Als u iemand een cadeautje wilt geven voor St. Nicolaas of met Kerst en u weet nog niets origineels te bedenken, is dit misschien een tip. U kunt nl. een abonnement op de Wagenschouw als geschenk geven. De kosten zijn binnen Nederland € 14,00
Bij automatische incasso van de jaarlijkse bijdrage ontvang u 1,50 korting.

(Buiten Nederland € 16,50 per jaar. Een digitaal abonnement kost slechts € 8,00 per jaar.)
Prijs: 14.00 euro per stuk

Bestelformulier
Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u dit artikel bestellen. U hoeft alleen de verplichte velden in te vullen. Nadat u op de knop 'Bestellen' heeft geklikt, wordt uw bestelling doorgestuurd naar de penningmeester van de stichting. De penningmeester neemt maakt met u de bestelling definitief, helpt u met de betaling en zorgt ervoor dat u het artikel toegestuurd krijgt. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Aantal items:   (verplicht)
Totale prijs:  
Naam:   (verplicht)
Begunstigersnummer:  
E-mail adres:   (verplicht)
Telefoonnummer:  
Opmerking:  
Beveiligingscode:  5739
Eerste 2 nummers van beveiligingscode:   (verplicht)
 
 

Terug naar webshop   2003-2023, Stichting Familie Wagenvoort

Privacybeleid / Privacy Statement Stichting Familie Wagenvoort (24-05-2018)