Login @ Wagenvoort.net Wagenvoort.net   

♥ Vindt u het werk van de Stichting Familie Wagenvoort belangrijk en wilt u dit ondersteunen? Dan kunt u iets doen. Word begunstiger van onze stichting. Met een kleine bijdrage helpt u de stichting om haar werk voort te zetten en de enorme opgebouwde kennis van onze familie in de stamboom en het archief te koesteren.

Word SFW-begunstiger!

Wist u dat?

 


Op 9 mei 2015 heeft Stichting Familie Wagenvoort voor alweer de 9e keer in haar historie een familiedag georganiseerd. Ditmaal was de locatie Deventer of beter gezegd, aan boord van een schip. Je kunt het verslag met foto's van de familiedag op deze site lezen.

Verslag van de familiedag 2015
Familiedag 1993

Familiedag 1993 te AlmenIn 1993 werd de 2e Familiedag in successie gehouden, in Almen bij De Aanleg.
Deze lokatie is gevestigd op een steenworp afstand van de Wagenvoortsdijk, waaran de boerderij Het Wagenvoort staat.
Uit heel Nederland waren ze naar De Aanleg in Almen gekomen, bijna tweehonderd leden van de familie Wagenvoort

Ze hielden er hun driejaarlijkse familiedag, bezochten de Harfsense beek, boerderij Het Wagenvoort (die al in 1421 in de officiŽle stukken wordt vermeld) en verdiepten zich in een expositie over de geschiedenis van hun familie.


De historie van de boerderij en haar bewoners is na spitwerk van tientallen jaren beschreven en geboekstaafd door wijlen dr. H. Wagenvoort. Zijn werk leidde tot de oprichting van de Stichting Familie Wagenvoort.


HET WAGENVOORT


Geschenk Familiedag 1993Als aandenken kregen al de bezoekers van de Familiedag 1993 een afdruk van een kaart fragment waarop Erve Wagenvoort in de 17e eeuw staat afgebeeld.
   2003-2023, Stichting Familie Wagenvoort

Privacybeleid / Privacy Statement Stichting Familie Wagenvoort (24-05-2018)