Login @ Wagenvoort.net Wagenvoort.net   

♥ Vindt u het werk van de Stichting Familie Wagenvoort belangrijk en wilt u dit ondersteunen? Dan kunt u iets doen. Word begunstiger van onze stichting. Met een kleine bijdrage helpt u de stichting om haar werk voort te zetten en de enorme opgebouwde kennis van onze familie in de stamboom en het archief te koesteren.

Word SFW-begunstiger!

Wist u dat?

 


Op 9 mei 2015 heeft Stichting Familie Wagenvoort voor alweer de 9e keer in haar historie een familiedag georganiseerd. Ditmaal was de locatie Deventer of beter gezegd, aan boord van een schip. Je kunt het verslag met foto's van de familiedag op deze site lezen.

Verslag van de familiedag 2015
Familiedag 2024

UITNODIGING FAMILIEDAG 2024Op zaterdag 25 mei 2024 had de Stichting Familie Wagenvoort weer een familiedag willen organiseren.
Aangezien wij ondanks alle inspanningen dit minimale aantal deelnemers niet hebben gehaald heeft het bestuur en de raad helaas moeten besluiten de familiedag af te gelasten.

Van te voren hebben we met de accommodatie waar de familiedag plats zou vinden, de Zessprong te Joppe, een minimaal aantal deelnemers afgesproken waarbij de familiedag doorgang zou kunnen vinden.

Mocht U zich aangemeld hebben, danken u voor uw belangstelling. In onze voorjaarsvergadering in april zullen wij ons beraden of wij op 24 mei 2024 nog iets alternatiefs kunnen organiseren. Mocht dat lukken ontvangt u voor 1 mei 2024 bericht van ons.


Wij hebben getracht een programma, zie hieronder, te maken waar zowel de oudere als de jongere generatie Wagenvoortjes zich mee kan vermaken. Zo zal er een interessante presentatie worden gegeven door Ben Wagenvoort en ook is Herman Wagenvoort weer aanwezig om een ieder meer duidelijkheid te geven over zijn of haar plaats in onze stamboom. Daarnaast is er de mogelijkheid om (op eigen gelegenheid en kosten) te gaan karten, een bezoek te brengen aan het klimbos, deel te nemen aan een rondleiding met wijnproeverij op Wijngaard de Zessprong of aan te sluiten bij de autorit die je langs interessante plekken in de omgeving brengt. Maar uiteraard kun je er ook voor kiezen om bij De Zessprong te blijven en nader kennis te maken met je familieleden.

Impressie Familiedag 2015:   2003-2023, Stichting Familie Wagenvoort

Privacybeleid / Privacy Statement Stichting Familie Wagenvoort (24-05-2018)