Login @ Wagenvoort.net Wagenvoort.net   

♥ Vindt u het werk van de Stichting Familie Wagenvoort belangrijk en wilt u dit ondersteunen? Dan kunt u iets doen. Word begunstiger van onze stichting. Met een kleine bijdrage helpt u de stichting om haar werk voort te zetten en de enorme opgebouwde kennis van onze familie in de stamboom en het archief te koesteren.

Word SFW-begunstiger!

Wist u dat?

 


Op 9 mei 2015 heeft Stichting Familie Wagenvoort voor alweer de 9e keer in haar historie een familiedag georganiseerd. Ditmaal was de locatie Deventer of beter gezegd, aan boord van een schip. Je kunt het verslag met foto's van de familiedag op deze site lezen.

Verslag van de familiedag 2015
Familiedag 2024

UITNODIGING FAMILIEDAG 2024Op zaterdag 25 mei 2024 zal de Stichting Familie Wagenvoort weer een familiedag organiseren. Wij nodigen u daarbij van harte uit! Ook uw kinderen, buren en/of vrienden zijn welkom.

De familiedag zal dit jaar plaatsvinden bij De Zessprong te Joppe.

Wij hebben getracht een programma, zie hieronder, te maken waar zowel de oudere als de jongere generatie Wagenvoortjes zich mee kan vermaken. Zo zal er een interessante presentatie worden gegeven door Ben Wagenvoort en ook is Herman Wagenvoort weer aanwezig om een ieder meer duidelijkheid te geven over zijn of haar plaats in onze stamboom. Daarnaast is er de mogelijkheid om (op eigen gelegenheid en kosten) te gaan karten, een bezoek te brengen aan het klimbos, deel te nemen aan een rondleiding met wijnproeverij op Wijngaard de Zessprong of aan te sluiten bij de autorit die je langs interessante plekken in de omgeving brengt. Maar uiteraard kun je er ook voor kiezen om bij De Zessprong te blijven en nader kennis te maken met je familieleden.


Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen en dit formulier vóór 1 februari 2024 per post te zenden aan het secretariaat (Boxbergerweg 111, 7431 PM te Diepenveen) of per email te sturen naar: g.w.wagenvoort@home.nl.

Het aanmeldformulier treft u hieronder aan:Na aanmelding, zult u in februari 2024 een betaalverzoek met een betaallink ontvangen om het verschuldigde deelnamebedrag over te maken.
Wij kijken ernaar uit u allemaal te mogen begroeten op zaterdag 25 mei 2024 tijdens onze 11e familiedag!

Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Het programma:

09.30 uur Ontvangst, uitreiking badges en programma.
10.00 uur Welkom door de voorzitter Jaap Wagenvoort en aansluitend toelichting op het programma door de dagvoorzitter Jan Wagenvoort
10.30 uur Presentatie over Meester Heuvel door Ben Wagenvoort
12.00 uur Lunch

13.00 uur Gevarieerd keuzeprogramma met o.a. Karten, Klimbos, rondleiding met Wijnproeverij of autorit.
Let wel, de activiteiten van het middagprogramma zijn op eigen gelegenheid en voor eigen kosten.

15.30 uur Terugkomst iedereen op locatie De Zessprong, koffie of thee
16.00 uur Afsluiting door de dagvoorzitter Jan Wagenvoort


Impressie Familiedag 2015:   2003-2023, Stichting Familie Wagenvoort

Privacybeleid / Privacy Statement Stichting Familie Wagenvoort (24-05-2018)